Заява Бюро Чернівецької обласної парторганізації ВО «Батьківщина»

14 січня 2011 року  в.о. Голови Чернівецької обласної парторганізації ВО «Батьківщина» провів прес-конференцію, на якій оприлюднив заяву Бюро обласної парторганізації  ВО «Батьківщина»:
Заява
Бюро Чернівецької обласної парторганізації  ВО «Батьківщина» стосовно ситуації, що склалася в обласній парторганізації
Минулий 2010 рік був для партії ВО «Батьківщина» нелегким – це був рік важких випробувань, екзамену на стійкість і вірність сповідуваним принципам, рік очищення. Через таке очищення прийшлося пройти і Чернівецькій обласній організації партії «Батьківщина», коли її багаторічний голова, народний депутат України і, як здавалося, патріот своєї справи Петро Гасюк підло зрадив інтереси партії «Батьківщина», позиції захисту української державності, боротьби за справедливість та демократію.
Як голова партійної організації Петро Гасюк і контрольовані ним керівні органи партійної організації мали пряме і безпосереднє відношення до формування списків кандидатів в депутати місцевих рад. Проголосувавши за ці списки виборці повірили не Гасюку, вони віддали їх партії «Батьківщина» і її Лідеру Юлії Тимошенко – принциповим і послідовним борцям за національні інтереси, за Українську державу. Ми вдячні і вклоняємося кожному, хто віддав свій голос за нашу партію і ми вибачаємось перед кожним виборцем за те, що свідома зрада однієї людини призвела до таких тяжких наслідків. Голосуючи за партію опозиції ми отримали в обласній, Чернівецькій міській і деяких міських і районних радах слухняного васала іншої політичної сили. Нам зрозуміле обурення виборців, які виявилися обманутими у своїх сподіваннях.
Зрадників не поважають навіть ті, на користь кого вони зраджують. Усвідомлюючи свій обов’язок перед виборцями і відстоюючи їх інтереси згідно із чіткою і однозначною позицією Політичної ради партії, її Президії і Голови, відповідно до норм Статуту та за рішенням бюро Чернівецької обласної парторганізації від 18 січня 2011 року депутати місцевих рад, що продалися антиукраїнській і антидержавній владі, виключені з партії ВО «Батьківщина».
Серед них депутати Чернівецької міської ради: Чесанов А.А., Кедь В.Є., Жаровський В.Я., Редько О.М., депутати Чернівецької обласної ради6 Шилепницький І.О., Віщук С.І., Ткачук В.М., Ткачук В.В., Маніліч В.М. та депутати інших міських та районних рад, що відступилися від позиції партії. Партія ініціюватиме розпуск фракцій у тих радах, де відбувалися спільні голосування з антидемократичними і антиукраїнськими силами. Ми наполягатимемо на перереєстрації фракцій у місцевих радах у складі тих депутатів, які не піддалися нахабному і брутальному тиску, які не продалися.
Сьогодні в обласній організації партії  «Батьківщина» переважають здорові сили, люди, які віддані ідеї демократичної, процвітаючої, суверенної і незалежної держави Україна та готові стояти на позиціях статуту і програми партії. Саме на таких людей буде опиратись обласне бюро у відбудові обласної парторганізації та відстоюванні інтересів своїх виборців.
У Новий 2011 рік партія  «Батьківщина» вступає оновленою та ще сильнішою, готовою до боротьби зі свавіллям влади та захисту української державності і національної ідентичності.
Звертаємося до всіх активних членів партії, голів первинних, міських і районних партійних організацій, бюро та активу дати належну оцінку зрадникам інтересів партії і Українського народу.
Слава Україні.

20 коментарів

Святослав Сигін
Якась дуже знайома жіночка біля цього мордатого сараки!)
А так Всі вони, депутати, однакові: жадібні, продажні, безпринципні! І цей дядько на фото також.
Володимир Антонюк
Ваш рівень культури вражає, але зважаючи, хто Вас запросив, особливо дивуватися нема чому.
Альберт Комарі
А вам, імовірно, потрібно звернутися до лікаря-психіатра
Галина Єреміца
До речі, хто хоче поїхати Ккиїв на День Соборності, звертайтеся в міський штаб ВО «Батьківщина», що на вул. Головна, 22 (в.о. Голови Чернівецької міської парторганізації Кирилюк Микола Васильович).
Альберт Комарі
Поїздка безкоштовна?
Володимир Антонюк
Яке гарне бажання на шару по вболівати за долю неньки-України. Браво ;).
А заплатити слабо?
Володимир Антонюк
Хто хоче поїхати в Київ може придбати собі квитка на потяг, рейсовий автобус або літак і спокійно відвідати всі заходи до Дня незалежності. За умов наявності квитків гроші повертатимуть в ОДА ;))).
Михайло Шморгун
Я їду за власний рахунок, чого і всім бажаю!
Володимир Антонюк
Чесний і правильний вибір УКРАЇНЦЯ. За СВОБОДУ часом варто заплатити ;)
Альберт Комарі
Познімали цих — на їх місце прийдуть інші. І не факт, що вони будуть чесні та самовіддані.
А які гарні, яскраві промови чув та читав від Гасюка, Віщук та іже з ними! Кедь — то взагалі щось незрозуміле. Колись перетинався із ним під час змагань з боксу. Якесь чудо в пір«ях.
А Довганич — то взагалі таке неприємне та зарозуміле „рило“, перепрошую за грубість. Теж пару разів приходив на змагання, нагороджував призами. Це було схоже на схід бога з Олімпу :))
Галина Єреміца
Сьогодні дізнаюся деталі поїздки в штабі.
Володимир Антонюк
Нарешті… Все стало на свої місця… Я ж думаю в чому причина — тепер зрозумів — БОКС. Все, питань немає.
Альберт Комарі
Я давно побачив, що розуму у вашій голові мало, але з кожним разом переконуюсь, що він, скоріше за все, зовсім відсутній
Володимир Антонюк
я — один, тому, звертаючись до мене, краще вживати «у Вашій». Але, нічого… Бокс ;)))
Альберт Комарі
Що ж, якщо недоумкуватість — ваш ексклюзивний коник — вітаю!
Михайло Шморгун
Чи не вперше згоден з Вашими оцінками…
Михайло Шморгун
… На рахунок коментаря 20 січня 2011, 11:40
Галина Єреміца
Була сьогодні в штабі — автобуси вони не відправляють, тому що поступила інформація, що їх не пропустять.Якщо зі штабу хтось буде їхати і будуть місця — то можуть взяти.
Володимир Антонюк
ДоЇшники обдзвонили перевізників і попередили — «шо якщо вони не хотять нєпріятностєй, то пущай на цей день болєют дома»
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте