Відбудеться засідання медіа-клубу на тему: «Чернівецька шахівниця: атака на короля?»

04 лютого 2011 року об 11-00 в Українському Народному Домі «Буковинська партнерська агенція» проводить чергове засідання медіа-клубу «Незалежний сектор» на тему: «Чернівецька шахівниця: атака на «короля?».
        Засідання буде присвячене обговоренню подій, що відбуваються у Чернівецькій міській раді після виборів 31 жовтня минулого року. 25 січня 2011 року на останній сесії депутати більшістю голосів затвердили новий регламент та положення про постійні комісії міської ради.  Міський голова Микола Федорук наклав вето на ці рішення, мотивуючи це тим, що вони суперечать Конституції України, Законам «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про статус депутатів місцевих рад». Повторно регламент та положення про постійні комісії Чернівецької міської ради сесія  міської ради розглядатиме 10 лютого2011 року.
         До участі у засіданні запрошуються Чернівецький міський голова Микола Федорук, представники фракцій політичних партій, представлених у Чернівецькій міській раді (Партія Регіонів, Батьківщина, Наша Україна, Фронт Змін, Свобода), експерти (юристи, політологи), представники друкованих та електронних ЗМІ.
        На засіданні медіа-клубу передбачається з’ясувати позиції сторін та широко поінформувати громадськість міста про ситуацію, що склалася, можливі її наслідки для черніван.
        Засідання  медіа-клубу буде транслюватись он-лайн у форматі Інтернет-ТВ на сайті www.chernivtsi.tv за технічної підтримки ТРК «Чернівці».
        Захід проводиться у рамках проекту «Експерти та медіа: діалоги взаєморозуміння», що реалізовується громадською спілкою «Буковинська партнерська агенція».

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте