Знайди свою половинку. До Дня Святого Валентина у «Карамболі» відбулася «Вечірка зустрічей»







 

           12 лютого 2011 року До дня Святого Валентина в більярд-клубі «Карамболь»  вперше в Чернівцях відбулася «Вечірка зустрічей» у форматі “Speed — Dating”.
           За допомогою спеціального веб-сайту www.vstrecha.cv.uaвперше в Чернівцях було розміщено інформацію про реєстрацію бажаючих взяти участь у «Вечірці зустрічей» в форматі “Speed — Dating”. Після реєстрації на веб-сайті у вечірці взяло участь 13 осіб (6 представниць прекрасної статі та 7 молодих людей). Під час вечірки учасники познайомилися між собою, в спеціальних анкетах позначили учасників, до яких виявили симпатії і з якими хотіли би продовжити спілкування й надалі, а також весело, різноманітно і цікаво провели вільний час. Отже, за результатами вечірки із 42 можливих пар утворилося 16, що складає 38% від загальної кількості.  Максимальна кількість взаємних симпатій, що припали на одного учасника чоловічої статі, склала 4 одиниці, що дорівнює приблизно 70% зі всіх можливих варіантів. Максимальна кількість взаємних симпатій, що припали на одного учасника жіночої статі, склала 5 одиниць, що дорівнює приблизно 72% зі всіх можливих варіантів.
          Ігор, студент: «Звичайно, ці зустрічі у нас є запізнілими, тому що в США вони почалися ще в 90-х роках. Емоції переповнюють – мене до сих пір трусить, хоча я ніколи не відчував боязні перед дівчатами. Я познайомився з приємними дівчатами. Все супер. Планую брати участь в таких зустрічах і надалі й радитиму це своїм друзям…».
          Світлана, бухгалтер: «Спочатку я не думала, що це буде настільки цікаво, як виявилося потім. Моя думка змінилася після заходу. Я взагалі люблю знайомитися з новими людьми, нове спілкування. Дуже приємні хлопці, гарний клуб. Я дуже задоволена. Думаю, ідея дуже хороша і буде мати успіх, чого і бажаю організаторам».
          «У зв’язку з тим, що в наш час люди тотально зайняті, в них не вистачає часу на живе спілкування, ми організували такий захід. Основні переваги таких зустрічей — живе спілкування, економія часу, максимум позитивних емоцій, конфіденційність.  В залежності від кількості бажаючих, надалі ми плануємо проводити ці зустрічі частіше. Запрошуємо на наші зустрічі тих, хто хоче знайти свою половинку,  живе цікаве спілкування», — розповіла організатор заходу Аліна Долга.
         Більш повну інформацію про першу в Чернівцях «Вечірку зустрічей» читайте на веб-сайті www.vstrecha.cv.uaНа цьому ж сайті можна зареєструватись для участі у наступних зустрічах.
 

2 коментарі

Галина Єреміца
Наступна «Вечірка зустрічей» планується до 8 Березня. Для участі реєструйтеся на веб-сайті www.vstrecha.cv.ua
Святослав Вишинський
Зустрічі такого типу нагадують механізм роботи шлюбних агенцій і сайтів знайомств, однак із висуванням самого акту знайомства в реальний простір — при збереженні анкетно-планового принципу відбору.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте