Прес-конференція представників ініціативної групи

29 квітня, о 14-00  в конференц-залі Українського Народного Дому (вул. Ломоносова, 2)  прес-конференція представників ініціативної групи «Спільними зусиллями захистимо Чернівці», де буде дано оцінку діям Чернівецької міськради щодо реєстрації ініціативної групи з місцевого референдуму, озвучено плани подальших дій

5 коментарів

Галина Єреміца
Вчора, 28 квітня 2011 року, о 17-30 Віталій Михайлішин надав відповідь ініціативній групі, в якій вирішено відмовити у реєстрації, тому що не додано документального підтвердження постійного проживання на території міста Чернівці громадян, включених до списків та до складу ініціативної групи.
Віталій Шарлай
Тобто він ще й вимагав прописки?
Галина Єреміца
Так, і всі вони прописані в Чернівцях.Засумнівалися навіть в Каспруку, чи є він мешканцем Чернівців!
Маріанна Антонюк
о-па! А він в курсі, що в Україні взагалі-то свобода пересування?
цитати з Вікіпедії:
Прописка — государственная система контроля миграции населения, сложившаяся в СССР, основной принцип которой заключается в жёсткой привязке граждан к их постоянному месту жительства. Установленный порядок прописки требовал разрешения административных органов на проживание, устройство на работу и учебу, приобретение в собственность жилья.

Разрешительный порядок прописки был признан Комитетом конституционного надзора СССР несоответствующим Конституции СССР в 1991 году.
На Украине решением Конституционного Суда от 14 ноября 2001 года институт прописки был признан неконституционным.[9] Юридически прописка была отменена только через два года путём принятия Закона Украины от 11.12.2003 № 1382-IV «О свободе передвижения и свободном выборе места проживания на Украине».
Маріанна Антонюк
до речі, київська реєстрація не заважає М.Папієву очолювати Чернівецьку ОДА і, відповідно, порядкувати в області і місті. То чому чернівчанам боронять порядкувати у своєму місті? Дивина та й годі.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте