Відповідь в.о. чернівецького міського голови Віталія Михайлішина щодо вежі Ратуші

-         Як відомо, ініціативна група «Вежа для всіх!» ініціює відкриття загального доступу до вежі Ратуші. Чи будете Ви працювати над вирішенням цього питання?
 
-         Ми це вже пояснювали членам ініціативної групи «Вежа для всіх!». Я хочу вам сказати, що ця споруда дуже стара  -  1848 року. Якщо ми це зробимо на постійній основі, будемо водити туди групи – то це дуже небезпечно. Щось добудовувати там, укріплювати – може постраждати архітектура. Я думаю, якщо таки дійсно це буде раз в місяць, раз в 2 місяці, 2 рази в місяць, буде така нагальна потреба, ми це будемо без проблем організовувати – по 2-3 людини проводити на вежу. Але якщо це будуть групи по 10-15 осіб, то зрозумійте правильно – за це потім треба буде відповідати. Працювати на цим питанням ми будемо. Якщо будуть дотримані всі норми безпеки – я не проти. 

14 коментарів

Антон Шкуро
Так це чудовий результат. Ініціативна група досягла бажаного і мешканці міста та відвідувачі за це тільки дякуватимуть їм. Коли це буде системно здійснюватися то можна буде робити висновки щодо перспективності. Але ідея — СУПЕР!
Галина Єреміца
Ідея дійсно класна і сподіваюся, що нам вдасться це зробити.
Володимир Антонюк
Чи правильно я зрозумів месідж цього «молодого чоловіка» (с) (Б.Баглей) — нічого змінювати ми не хочемо і не будемо. Але 2-3 людей раз в два місяці, можливо, ми туди запустимо. бо це ж відповідальність, а цього слова у нашому лексиконі і понятійному апараті немає? Чи хтось інакше може перекласти цей набір слів людською мовою?
Володимир Антонюк
І фото хороше — «УПС» на столі і «чистий» монітор ;), мишка явно здохла давно ;), папери невпорядковані, як і ситуація в Чернівцях. З.І. І його посада, взагалі то, — секретар міської ради від партії регіоналів.
Олексій Пономаренко
))))))) Мені здається, чи в тебе дійсно вже жовч залила клавіатуру?))
Насмішив Вольодя, давай пиши ще, і якомога більше. Тому що ти виглядаєш дуже смішним та нікчемним)))Шкода мені тебе, якщо чесно.
Ну і само собою забув написати, що якби президентом була ЮВТ то всьо було би чотко)))
Тепер можешь тролити з дружиною разом, а я поржу)
Маріанна Антонюк
Я би дуже наполегливо просила мене в своїх «дотепах» не згадувати за жодних обставин. Бидляцька поведінка не личить офіцерам, навіть внутрішніх військ, навіть українських. А порадою обов'язково скористаюся. Смійся, якщо визнання іншими твоєї мммм… скажу — недосконалості… Якщо визнання іншими твоєї дуже великої недосконалості тобі смішне.
Олексій Пономаренко
Ну власне я і не сумнівався. ))) Як завше не зрозумів чергових посилів до офіцерів, внутрішніх військ і т.д., але то я спишу на надмірну нервовість. Продовжуйте)))
Як кажуть у мережі: Антонюки жгітє!
Маріанна Антонюк
Як завше, нерозуміння спишу на брак освіти. Добре, що хоч про бидляцьку поведінку зрозумів. Не бачу сенсу в подальшому спілкуванні.
Олексій Пономаренко
Так я згоден, бидляцька поведінка не личить офіцерам внутрішніх військ (До речі ВВ у нас на Роші є, треба Вам спробувати там лекції прочитати з цього приводу) і ваш унилий посил до освіти певно пов«язнаий з якимись особистими проблемами, тому мабуть стільки емоційно-неврівноважених коментарів від вашої родини. Можливо якась психологічна травма, але то вже проблеми Вашого здоров»я, хоча я за всіх людей переживаю, і таких кажуть треба жаліти.
Успіхів Вам)
Маріанна Антонюк
не переймайся чужими проблемами, вирішуй свої.
Андрій Круглашов
Я в жодній мірі не вважаю результат чудовим, але саме з прецедентів виростають норми і правила.
У будь-якому разі вдячний міській раді аргументацію.
Маріанна Антонюк
перепрошую в автора блогу за обговорення не по темі :)
Олексій Пономаренко
Прогиб вдався :)
А якщо дійсно по темі, бо мене трохи вольодя відволік з мишкою і монітором, то імхо треба ставити питання перш за все безпеки, а не відкрийте нам і терміново завтра. Порахувати скільки це буде коштувати. Чи реально це взагалі. Можливо для початку зробити це у певні години відвідування, так би мовити для проби.
Захар Подкидишев
Я пропоную створити у раді відділ, який би відповідав за екскурсії на вежу. А співробітниками відділу зробити тих, хто зараз з піною у рота пропонують перетворити вежу на прохідний двір. Нехай на власній шкірі відчують, що таке відповідати за безпеку людей.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте