30 вересня тренінг щодо Закону України «Про доступ до публічної інформації»

Чернівецька обласна громадська організація «Центр Соціального Партнерства» засвідчує вам свою високу повагу та висловлює подяку за плідну співпрацю у реалізації проекту «Просування європейських стандартів в українське медіа-середовище», протягом 2009-2010 рр. Повідомляємо, що Проект мав значні результати по всіх трьох компонентах та отримав підтримку Ради Європи задля подальшої співпраці. У межах наступної фази Проекту передбачається низка заходів, спрямованих на подальше партнерство між НГО, ЗМІ та ОВ, а також цикл тренінгів.

За підтримки спільного Проекту Європейського Союзу і Ради Європи «Сприяння європейським стандартам в Українському медійному середовищі» 30 вересня 2011 р. з 10.30–18.00 год. за адресою м. Чернівці, вул. Кобилянської, 20, ІІ пов., прим. «Бізнес–Центру» проводиться тренінг щодо практичного впровадження Закону України «Про доступ до публічної інформації». До участі у тренінгу запрошуються представники органів державної влади та місцевого самоврядування, неурядових організацій та ЗМІ. Тренерами виступають:

1) Розкладай Ігор (Інститут медіа права, м. Київ)
2) Головенко Роман (Інститут масової інформації, м. Київ)
3) Цеголко Святослав (5 канал, м. Київ)
4) Ващук Оксана (Інформаційно-правовий центр «Наше право», м. Львів)

У зв’язку з обмеженою кількістю місць проводиться попередня реєстрація учасників. Просимо подавати заявки на участь у тренінгу до середи, 28 вересня 2011 р. до 15-00 на електронну адресу sorokovska@gmail.com або за телефоном 0509662483 — Анна Сороковська.

4 коментарі

Лілія Шутяк
Ти будеш там? Бо я так)
Галина Єреміца
На жаль, ні. В мене накладка. Я завтра виїжджаю в Київ на дводенний тренінг. Тобі успіхів!
Лілія Шутяк
Дякую, шкода, звісно( Тобі також вдалого тренінгу!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте