Теледебати «Велике журі». Виборці vs Кандидати». ІІ раунд. Партія «Удар Віталія Кличка»

24 вересня 2012 року Буковинська партнерська агенція в рамках проекту «Парламентські вибори 2012 року в Україні: підтримка громадських ініціатив» спільно з ТРК «Чернівці» та інтернет-ТБ «Чернівці-TV» (Chernivtsy.tv) розпочали телевізійний проект «Велике Журі: Виборці vs Кандидати». 
«Команда виборців», тобто чернівчан, представлена місцевими незалежними експертами.
Коло питань для обговорення стосуються, переважно, того, як партії та кандидати у депутати  бачать свою діяльність (у разі обрання) у Верховній Раді України у контексті розв’язання  місцевих проблем.
Мета обговорення: надати можливість громадянам через відкриий обмін думками отримати достовірну, об’єктивну інформацію про учасників виборчого процесу, їхні програмні засади, зокрема,  про погляди кандидатів на актуальні місцеві проблеми, що турбують громаду краю, що сприятиме прийняттю власного рішення при голосуванні. 
Друга програма була присвячена політичній партії «Удар Віталія Кличка». Наступний раунд «Великого журі» відбудеться у понеділок 1 жовтня 2012 року о 18-00 і буде присвячений об’єднаній опозиції «За Батківщину». Ведучий теледебатів – Арсеній Анциперов. Дивіться «Велике журі» щопонеділка та щосереди о 18-00 на телеканалі «Чернівці» та інтернет-каналі Chernivtsy.tv.
Телепрограми створені в межах спільної ініціативи Pact Inc. та Фонду Східна Європа. Точки зору, відображені у програмах, є винятковою відповідальністю учасників та не обов’язково відображають точку зору Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID), Уряду США, Pact Inc., Фонду Східна Європа чи ТРК «Чернівці».
Всі програми «Велике журі» можна переглянути на інтернет-каналі Chernivtsy.tv
І програма - http://chernivtsy.tv/u-chernivtsyah-startuvali-teledebati-velike-zhuri.html
ІІ програма - http://chernivtsy.tv/teledebati-velike-zhuri-vibortsi-vs-kandidati-ii-raund-partiya-udar-vitaliya-klichka.html

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте