Тренінг з розвитку підприємництва

Шановні пані та панове!
Дозвольте засвідчити свою повагу та поінформувати Вас про те, що Ресурсний центр ГУРТ за підтримки Шведського агентства з міжнародного розвитку та співробітництва (Sida) і Міжнародного бюро праці (ILO) розпочинає впровадження тренінгової програми «Розпочни свій бізнес».
Тренінгова програма «Розпочни свій бізнес» впроваджується за стандартами Міжнародного бюро праці досвідченими тренерами, сертифікованими ILO. З більш, ніж 700 учасників, які пройшли навчання у 2010-2011 рр., третина — розпочали та розвивають власну справу. 
Протягом триденного тренінгу учасники зможуть здобути необхідні для становлення власної справи знання та навички. Програма передбачає вивчення таких аспектів бізнесу: складання бізнес-плану, маркетингового плану, робота з персоналом, пошук джерел стартового капіталу, фінансове планування. Під час тренінгу всі учасники зможуть користуватись практичними посібниками, спільно та самостійно вирішуючи практичні завдання, що постають перед людиною, яка розпочинає свій бізнес.
Цільовими групами тренінгів в рамках вказаної програми є:
•Ініціативні громадяни, які планують зайнятись бізнесом
•Підприємці, які щойно започаткували власний бізнес
•Громадські лідери, які займаються соціальним підприємництвом
Просимо Вашого сприяння у поширенні інформації про тренінгову програму «Розпочни свій бізнес», яка орієнтована на вмотивованих учасників – людей різного віку, які щойно розпочали або планують розпочати свій бізнес.
Тренінг відбудеться у м. Чернівці 18-20 жовтня 2012 року.
Участь у тренінгу відібраних учасників – БЕЗКОШТОВНА
Зареєструватись на участь у тренінгу можна за адресою gurt.org.ua/biz/
Більш детальну інформацію про програму можна дізнатися у Маріанни Якимець, Ресурсний центр ГУРТ, е-пошта: info@gurt.org.ua, тел..+38044-296-10-52.
За інформацією також звертайтесь до громадської спілки «Буковинська партнерська агенція»
М. Чернівці, вул… Нікітіна, 2, тел… 57-30-34, 57-41-18, е-пошта: bpa@poshta.org.ua
З повагою,
ГУРТ

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте