Михайло Гайничеру підтвердив звільнення начальника УМВС України у Чернівецькій області Миколи Харабари

Про це Голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру розповів сьогодні на прес-конференції за результатами роботи 13-ї сесії обласної ради VІ скликання, яка відбулася 16 листопада 2012 року. «Мені особисто шкода, що Микола Дмитрович не буде вже працювати в нас начальником управління, але це прерогатива Міністерства Внутрішніх Справ України. Я переконаний, що Миколі Дмитровичу ми всі повинні будемо подякувати за його хорошу ефективну роботу на тій ділянці, на якій він працював, і побажати новому начальнику управління успіхів у його роботі на благо Буковинської громади», — сказав Михайло Гайничеру.  Нагадаємо, у п’ятницю, 16 листопада,  ряд ЗМІ повідомили про те, що начальника УМВС України у Чернівецькій області Миколу Харабару звільнено з посади. Хоча у прес-службі УМВС України у Чернівецькій області цю інформацію не підтвердили, але і не спростували.
Щодо рішення про звернення депутатів Чернівецької обласної ради до Голови ДПС України з вимогою звільнити Голову ДПС у Чернівецькій області Миколу Козловського, за яке  на останній сесії проголосувала більшість присутніх в залі депутатів, Михайло Гайничеру заявив, що воно  жодних юридичних наслідків воно не матиме, так як не була витримана процедура оприлюднення відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації». На запитання, чи голосували депутати Партії Регіонів за це звернення, пан Гайничеру відповісти не захотів.
Які ще питання  обговорювалися  на зустрічі Голови Чернівецької обласної ради з журналістами, дивіться у нашому повному відеорепортажі. Повна відео версія тут:

chernivtsy.tv/mihaylo-gaynicheru-pidtverdiv-zvilnennya-nachalnika-umvs-ukrayini-u-chernivetskiy-oblasti-mikoli-harabari.html

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте